Okos-kijelzővédő okos-telefonhoz

Halo Back kijelzővédő nyomógomb iPhone 6 okostelefonhoz

A Kickstarter már több hasznos és érdekes dolgot volt képes közvetítetni a világnak. Íme, a legújabb felfedezésük, az okos kijelzővédő. A Halo Back névre hallgató technikai megoldás valójában egy átlátszó kijelzővédő, amiben azonban megtalálható egy nyomógombnak is megfelelő, külön áramkörrel ellátott, érzékenyített terület. Ezt az iPhone 6 kiegészítéseként szánták a tervezők, ahol sokak szerint igencsak hiányzik a visszalépésre alkalmas gomb.

A Halo Back kijelzővédő nyomógomb működésének elve iPhone 6 okostelefonhoz
A Halo Back kijelzővédő nyomógomb működésének elve iPhone 6 okostelefonhoz

Több tesztet végigböngészve, illetve az iPhone 6 készüléket használva azt tapasztalhatjuk, hogy a felhasználóknak egyértelműen hiányzik egy vissza gomb. Az Apple a telefonjainál kizárólag egyetlen fizikai gombot használ a bekapcsoló és a hangerő állító mellett. A legtöbb iPhone használó ember számára ez elegendő, de mint tudjuk mindig vannak újítók, akik még jobbá, szebbé, kényelmesebbé szeretnék tenni a világot.

A Halo Back képernyővédő is valamiféle hasonló alkotás. Egyben kínálja a védelmet és a funkciót. Ráadásul extra energiát sem igényel, elegendő csak felhelyezni a kijelzőre és már működik is.

Mivel a Kickstarter oldalon jól teljesített és a projekt beindításához szükséges összeg négyszerese gyűlt hirtelen össze, így biztosak lehetünk abban, hogy a vállalt augusztusi szállítás teljesíthető lesz. Egyébként a kijelzővédő ára mindössze 4500 Ft körül lesz.

Angol nyelvű videó megtekintése…