A Samsung Electronics prezentálta a legkorszerűbb vállalkozásbeli kijelzőit az ISE 2023 bemutatón

A Samsung Electronics prezentálta a legkorszerűbb vállalkozásbeli kijelzőit az ISE 2023 bemutatón

A Samsung Electronics a fenntartható digitális vállalkozásbeli megjelenítők jövőjét mutatta be a 2023-as barcelonai ISE-n (Integrated Systems Europe), a planéta talán vezető AV és rendszerintegrációs kiállításán. A cég a korszerű modern műszaki megoldások mellett a modern környezetvédelmi stratégiája által vezérelt környezettudatosságra törekvő megoldásokat is felvonultatta a látogatóknak.

A környezettudatosságra törekvő vállalkozásbeli monitor rendszerekhez elengedhetetlen modern műszaki megoldások

Az ez évi ISE-n a Samsung prezentálta a 2022 szeptemberében bejelentett új környezetvédelmi stratégiáján alapuló fenntarthatósági kezdeményezéseit. A érdeklődők megtapasztalhatták, hogyan kelnek életre a Samsung környezetvédelmi elképzelései a vállalkozásbeli megjelenítőkben alkalmazott környezettudatos technológiákkal. Ezek a modern műszaki megoldások a készítmény életciklusának öt szakaszán – beszerzés, gyártás, forgalmazás, felhasználás és újrahasznosítás – alapulnak.

A Samsung 2023-as okos Signage termékei (QHC, QMC, QBC) 28,5 mm-es vastagságukkal megközelítően 40%-kal vékonyabbak a korábbi modelleknél. Ezáltal a gyártás után a logisztikához létfontosságú szállítási konténerek száma több mint 20%-kal csökkenthető a korábbi modellhez képest. Ezenkívül az okos monitorok támogatják a képernyő fényerejének önvezérelt beállítását a környező fényviszonyokra reagáló megvilágításérzékelő alkalmazásával, ami segíthet a felhasználóknak az energiafogyasztás önműködő optimalizálásában.

A Samsung felhőalapú MagicINFO megoldása modernizálja a távmenedzsmentet, és nyújt támogatást egyidejűleg több kereskedelmi monitor és a különféle tartalmak hatékony kezelésében. A Távoli Menedzsment szerepkör hozzájárulásával a felhasználók szimplán nyomon követhetik a csatlakoztatott szerkezetek számát, típusát és hibáját, könnyűszerrel kezelhetik a heterogén eszközöket, továbbá távolról vezérelhetik az olyan beállításokat, mint a képernyő fényereje. Amellett ez a megoldás másfajta funkciókat is ígér ezt követően, például a készülékek állapotdiagnosztikáját, amely tájékoztatja a felhasználókat a kábelcsatlakozással, a szerkezet hőmérsékletével és a hálózati zavarokkal kapcsolatos problémákról.

A Samsung az ISE 2023 tárlaton felfedte a rövid időn belül bemutatkozó felhőalapú signage platformját, ami energiatakarékos megoldások széles skáláját ajánlja ezután, melyek alternatívát kínálnak a fogyasztóknak, hogy kezeljék és csökkentsék energiafelhasználásukat. A korszerű megoldások közé sorolható a valós idejű energiafogyasztás-felügyelet, a fényerősség időzített ütemezése, a fényerő távoli beállítása és az önműködő eszközkezelés. Ez az átfogó platform integrálja és összekapcsolja az LCD-signage-okat, a LED-signage megoldásokat és a B2B TV-ket, hogy zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtson.

Bemutatkoznak a korszerű 2023-as kültéri kereskedelmi monitorok

A Samsung az ISE 2023 bemutatón új signage termékeket hozott nyilvánosságra. Főleg, a társaság elénk tárta a 2023-as kültéri LED-signage modelleket (modellnév: XHB széria), amelyeket a sport szektor részére és látványosságok környékére terveztek.

Az XHB széria négy modellben áll rendelkezésre: P6 (6 mm-es pixelosztás), P8, P10 és P16, amelyek minden egyes darabja fantasztikus, 8000 nites maximális fényerősségre képes, míg tiszta és csodás képminőséget produkál – akár napfényben is. Ezenfelül az XHB szabványosított moduláris kivitelezése rugalmas tervezést és telepítést ígér, beleértve a konkáv (maximum 2500R görbület), konvex, S alakú, fascia és 90 L típusú modulokat.

A korábbi modellhez képest kétszer vékonyabb kialakítással az XHB széria zökkenőmentesen telepíthető, és a telepítési idő is több mint felére mérséklődött, ami a nagyobb kényelmet szolgálja. A jobb energiahatékonyságnak hála az XHB több mint 15%-kal csökkenti az energiafogyasztást elődjéhez képest, mindent összevetve minden évben durván számítva 2 492 tonna CO2-kibocsátást csökkenthet, ami durván számítva 290 000 30 éves fenyőfa által egy év alatt megkötött CO2 mennyiségének felel meg.

Az XHB széria az ISE 2023-at követően lesz megrendelhető, az első modellek közül néhányat már a 2023-as szezon előtt elektronikus eredményjelzőként telepítettek a az egész világon elismert amerikai baseballcsapatok, a New York Mets és a világbajnok Houston Astros hazai stadionjaiba.

Végül a Samsung egy kisméretű, 24 hüvelykes kültéri megjelenítőt (modellnév: OH24B) vezet be az elektromos járművek (EV) töltő piacára. Mivel az EV-k iránti kereslet megszakítás nélkül növekszik, meghatározó olyan megoldásokat kínálni, melyek alternatívát kínálnak az összekapcsolt, élvezetesebb töltési élményt, és értékesítési lehetőségeket biztosítanak a vállalkozások és a kiskereskedők részére.

A kültéri vállalkozásbeli monitorok a legkülönfélébb stádiumok közt mind tartósság, mind kültéri láthatóság tekintetében jól teljesítenek. Ezt a nagyfokú strapabíró képességet és sokoldalúságot az 1500 nit csúcsfényerő és a keskeny, fém kialakítás, ezenkívül a víz-, por- és folyadékállóság (IP66, Bemenet védelem) és az IK-10 szintű üvegvédelem biztosítja. A Samsung a gyártás esetén magas hőmérsékletű, merev folyadékkristályos panelt is alkalmaz, hogy még erős napsütés során is alkalmazható tartósságot biztosítson a monitornak. A cég a megjelenítő mellett eltávolítható Wi-Fi/Bluetooth tartozékokat nyújt, amelyekkel a telepítési helyzetek alapján optimalizálható a vételi sebesség.

A modern Kiosk és a Flip Pro exkluzív megoldásai fokozott eszközkompatibilitást biztosítanak

A Samsung nyilvánosságra hozta legmodernebb modelljét, a „Samsung Kiosk” Windows változatát (modellnév: KMC-W) is. A létező Tizen (OS) operációs rendszert működtető modell mellett a „Samsung Kiosk” Windows verziója kompatibilis a Windows 10 IoT Enterprise OS operációs rendszerrel, ezzel bővítve az ügyfelek választási lehetőségeit.

Ez a modern Kiosk a 11. generációs Intel Core processzor t alkalmazza. 8 GB DRAM-mal és 256 GB SSD-vel felszerelve, szélsebes feldolgozási sebességet és bőséges tárhelyet nyújt, ezzel megfelelve a szélsebesen fejlődő iparági igényeknek az egészségügy, a vendéglátás és a kiskereskedelem világában.

A társaság egy új, csupán a Samsung Flip részére lett kifejlesztve megoldást is bemutatott, amely megfelel mind az tanítók, mind a vállalkozások igényeinek, ezáltal ugyanabban az időben több eszközhöz is kapcsolódhatnak. Ez kínálja a fogyasztóknak, hogy a PC-n található tartalmakat vagy alkalmazásokat áttegyék a Flipre a konstrukciók összekapcsolásával. A felhasználók a PC-jükről tartalmakat másolhatnak át Flipre, és valós időben megoszthatják azokat, emellett a Flipen bele is írhatnak. A korszerű megoldás rendbe hozza a távmunka lehetőségeit, és zökkenőmentes munkakörnyezetet nyújt úgy, hogy a felhasználók optimalizálhatják és kihasználhatják a képernyő lehetőségeit más alkalmatosságok képernyőjéhez való kapcsolódáshoz.