Modern stílus, fenntartható minőség: a 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény

Modern stílus, fenntartható minőség: a 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény

Áprilisban a MINI hamisítatlan stílusát hordozó gyártmányok új árnyalatokkal, anyaghasználattal és mintázatokkal válnak elérhetővé az angol prémiummárka rajongói részére.

Szokatlan, felelősségteljes és folyamatosan nyitott a korszerű ötletekre – a MINI ezen alapelvek mentén fordul rá az autóipar jövője felé vezető útra. Amiképpen a 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény is, amely ugyanabban az időben csúcstechnológiás és hagyományőrző. A korszerű divat-, poggyász- és kiegészítő áruk utánozhatatlanul speciális stílust képviselnek, míg példátlan kivitelezési minőségükkel és lelkiismeretesen összeállított anyaghasználatukkal mindegyik a fenntarthatóság üzenetét hordozzák.

Az újdonságok árnyalatai és mintázatai a MINI legmodernebb különkiadásainak jellegzetes stílusjegyeit idézik. A Sage árnyalatú ruhaneműket, táskákat és kiegészítőket a MINI Clubman modellhez megrendelhető Untold Edition különkiadás tónusai inspirálták.

A csodás stílus a geometriai mintázatok és a párhuzamos vonalak harmóniáját kelti életre Black, White és Chili Red, a hálózatról tölthető MINI modellek sajátjaként alkalmazott Energetic Yellow, emellett a korszerű Brass színekben, amely szintén a különkiadások kifejező karosszéria- és utastér-kialakítását tükrözi.

A prémium minőségű anyaghasználatnak és kivitelezésnek betudhatóan a 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény termékei ellenálló élményeket garantálnak. A portugál biopamutból készülő ruhaneműk, a prémium minőségű újrahasznosított anyagokból készülő kiegészítők és a természetes anyagok mindemellett a friss termékpaletta fenntarthatóságát élteti. Az Urban széria táskáinak és esernyőinek gyártása esetén egész egészében újrahasznosított PET palackokból előállított poliésztert, a gyűjtemény kézzel hozott létre napszemüvegjei tekintetében ugyanakkor biológiailag lebomló acetátot használtak. A készítők első alkalommal a MINI modellekbe szerelt ülések sorozatgyártásakor keletkező bőrhulladékokat is felhasználták, különleges kulcstartó-medálokat formázva belőlük.

Biopamut és újragondolt megjelenés: a modern ruhaneműk

A 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény ruházati termékei közt főképpen biopamutból készült pólókat, pólóingeket és pulóvereket találnak a gyártó felé elkötelezettek. A MINI Graphic Wordmark női póló a komfortos viseletet Sage árnyalatú, biopamutból készült prémium minőséggel összeolvasztja, az elején lenyűgöző dizájnelemekkel. Hasonló árnyalatban készült a MINI Striped Binding Zip női pulóver is, amely nyakrésznél is csíkos dizájnt, mellrésznél ugyanakkor fehér márkaemblémát visel. A kimagasló kényelemről ez esetben prémium minőségű zipzár és átlós gyapjúszerkezetű, puha biopamut gondoskodik. A biopamutból készült MINI Striped Collar férfi pólóing kisugárzását szintén nagymértékben meghatározza a modern Sage árnyalat, amelyhez gallérrésznél visszafogott csíkos kinézet, nyakrésznél fekete gombfészek, mellrésznél mindazonáltal fehér márkaembléma társul.

Örök kedvencek a MINI hamisítatlan stílusában: új árucikkek a legkisebb rajongóknak

A biopamutból készült, zipzárral és nagyméretű első zsebbel ellátott MINI Wordmark Circle Zip gyerekpulóver rögtön a legkisebb MINI-rajongók kedvencévé válik. A változatos megoldású méretben, két eltérő árnyalatban elérhető pulóver hátrészét kör alakú háttér elé nyomtatott MINI felirat ékesíti. A MINI Graphic előke-szett eközben a legfiatalabb MINI-rajongóknak készült. A szettet három eltérő, más-más színű és mintázatú, de szintén biopamutból készült előke alkotja: a kedves bulldog, az autómintázat és a színes grafika minden étkezést divatossá – és nehézség nélkül takaríthatóvá – varázsol.

A MINI mobilitási családjának legfrissebb tagjával a márka minden rajongója egy lépéssel a többiek előtt járhat: elért hozzánk is a trendi MINI roller, amely ideális társ a mindennapokban, legyen szó akár iskolába járásról, akár hétvégi kikapcsolódásról. A roppant módon erős kialakítású roller a maximális gurulási komfortot rugalmas használhatósággal egybefogja, míg összehajtva bármelyik MINI modell csomagterében elfér. A nagyobb méretű első kerék a hajtást hivatott optimalizálni, a hátsó kerék fölé épített lábfék mindazonáltal minden pillanatban maximális kontrollt garantál. A váz hagyományos Chili Red árnyalatban ragyog, frontrészén a MINI jellegzetes, fehér színű márkaemblémájával.

Fenntartható útitársak, bármerre is vigyen az út: a korszerű poggyászok

A 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény új, Sage árnyalatú poggyászaihoz újrahasznosított PET palackok biztosítják az alapanyagot, míg a fenntartható anyaghasználat mellett a produktumok prémium minőségű kivitelezésről és stílusos részletmegoldásokról árulkodnak. A modern portfólió része a legértékesebb eszközök tárolására szolgáló MINI Kéttónusú Övtáska, a laptopok stílusos szállítását garantáló MINI Kéttónusú Laptoptáska, tetejébe a MINI Kéttónusú Utazótáska. A táskák leglátványosabb részei a fémcsatokkal ellátott, Brass árnyalatú pántok, amelyek a Sage árnyalattal kontrasztot alkotva a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio kiváltságaként érkező Resolute Edition különkiadás különleges karosszéria-kiegészítőinek tónusait idézik.

A MINI Graphic Málhazsák egy igazi hagyományos darab, újragondolva. Vízlepergető külső rétege viaszolt pamutvászonból készült, a Sage árnyalat és a korszerű grafikai mintázat kettőse ugyanakkor garantáltan specifikus megjelenést nyújt. A lecsatolható vállpánt, a külső és belső zsebek, a dupla zipzár és a belső kulcstartógyűrűk a hagyományos darab sokoldalúságát és végtelen funkcionalitását hirdetik.

Példa nélküli stílus és anyaghasználat: a modern kiegészítők

Az angol prémiumgyártó tervezői a MINI Lifestyle Gyűjtemény stílusos és praktikus kiegészítőit is újragondolták, ezenfelül kibővítették. A modern MINI kulcstartó-medálok a márka által fémjelzett prémium minőséget és fenntarthatóságot tükrözik: a két eltérő dizájnban elérhető kiegészítők minden poggyászt egyéni igényeknek megfelelővé varázsolnak, a MINI modellekbe szerelt ülések sorozatgyártásakor keletkező bőrhulladékokat felhasználva mindazonáltal hosszú távon fenntarthatóak is. A kulcstartó-medálok a közkedvelt bulldogot és a háromajtós MINI sziluettjét formázzák, Brass árnyalatú fémcsatokkal. A modern MINI Graphic Háromszög Jegyzetfüzet nem kizárólagosan formáját, de anyaghasználatát nézve is továbbfejlesztett: háromszög alakú megvalósításának hála a jegyzetfüzet borítóján visszaköszönnek a 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény főbb motívumai, a belső lapokat ugyanakkor újrahasznosított papírból fűzték össze.

A modern MINI Graphic Termosz hű és praktikus társ minden MINI-rajongó részére. A rozsdamentes acélból készült, duplafalú termosz új dizájnt és új színeket visel: a Sage árnyalat ölelésében fehér háttér elé írt MINI felirat pompázik. Vákuumszigetelésének és csak használatkor nyitó, csavaros fedelének betudhatóan a termosz extrém hosszú ideig képes fenntartani a MINI-rajongók kedvenc italának hőmérsékletét.

A 2022-es MINI Lifestyle Gyűjtemény termékei 2022 áprilisában válnak elérhetővé a MINI kijelölt márkakereskedéseiben.