Mindenre kiterjedő mobil integráció a Samsunggal és a Discorddal

Mindenre kiterjedő mobil integráció a Samsunggal és a Discorddal

A Discord és a Samsung együttműködése kivételes integrációt kínál a Galaxy Note10 illetve egyéb Galaxy okostelefonokon. A stratégiai partnerség a Discord első fontos telefonos integrációját alapozza meg. A két társaság elkötelezett tetejébe, hogy párját ritkító játékélményt biztosítsanak minden felhasználónak, akik a telefonjukon vagy platformok közti játékon játszanak. A korszerű funkciók elérhetők a Galaxy Note10 eszközökön, a következő hónapokban ugyanakkor minden Galaxy Store applikációval ellátott Galaxy eszközre telepíthetők lesznek.

“Az online játékosok zsebében úgyszólván biztosan ott lapul egy okostelefon, amit jó eséllyel a Samsung csinált – mondta Jason Citron, a Discord vezérigazgatója. – Ez az partnerség azt is jelenti, hogy még egyszerűbben megoszthatjuk a barátainkkal, hogy milyen játékot játszunk, vagy akár közvetlenül a Samsung Game Launcherből szállhatunk be a beszélgetésbe.”

“A Discordhoz hasonló platformokkal való összefogás biztosítja számunkra, hogy az elérhető legjobb szöveges chat- és hanghívás szolgáltatásokat nyújthassuk a felhasználóknak a legkorszerűbb Galaxy Note10 és Note10+ készülékeken” – mondta Inkang Song, a Samsung mobil üzletágának technológiai stratégia csoportjának alelnöke.

A felhasználók a Galaxy Note10 és Note10+ okostelefonokkal játszva léphetnek kapcsolatba barátaikkal a Discordon át, akár platformok közt is. A Game Launcher alkalmazásba integrált funkcióknak betudhatóan a Galaxy okostelefonon játszó felhasználók láthatják a barátaik státuszát a Discordon, mindent összevetve bármikor megnézhetik, milyen játékkal játszanak. A Discord Átfedés sajátos funkciójával a játékosok akár rögtön csatlakozhatnak barátaik hanghívásához. Ez a sansz csupán a Samsung és a Discord közti együttműködésben részt vevő eszközökön válik hozzáférhetővé.