Megérkeztek az új Coolpix kamerák és a Snapbridge szinkronizáló és megosztó alkalmazás

Nikon CoolPix kamera

A 60× optikai zoomos Coolpix B700 és a 35× optikai zoomos Coolpix A900 szintúgy szupertelefotós átfogással és csúcstechnológiájú 4K UHD-videorögzítéssel rendelkezik, miközben a Coolpix B500 a meggyőző 16 megapixeles CMOS-érzékelőt 40× optikai zoommal vegyíti. A kecsesen jó megjelenésű Coolpix A300 mindazonáltal 8× optikai zoomot kapott.

Minden egyes fenti kamera kompatibilis a Nikon modern SnapBridge alkalmazásával, amely folyamatos összeköttetést biztosít a gépváz és egy nagy tudású eszköz közt, hogy a fényképezés simán átlátható legyen.

Nikon Coolpix B700

Nikon CoolPix kamera

A Coolpix B700 egy mesés Nikkor optikát kapott 60× optikai zoommal és Super ED objektívelemmel (a Dynamic Fine Zoom segédkezésével 120×-ra bővíthető), amely hétköznapivá teszi az olyan távoli témák részletes fotózását, mint a Hold, a vadállatok vagy a lendületesen mozgó sportok. Időtálló videókat csinálhat a 4K UHD/30p-videókkal, sőt még RAW- (NRW) képeket is a csúcsminőségű utómunkálatokhoz. A 20,3 megapixeles szuperzoomos kamera magas produktivitású önvezérelt élességállítási (AF) rendszert foglal magába a korrekt felvételkészítéshez, a kamera rázkódását ugyanakkor az 5 fényértékes Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés) és az oldalsó zoomvezérlő minimalizálja. A képeket egyéni döntése alapján megkomponálhatja az integrált elektronikus keresővel vagy a 7,5 cm-es elforgatható LCD-monitoron – mindkettő fantasztikus, 921 000 képpontos felbontású, és bármely szögből kínálja a egyedi kompozíciót- a kész képeket ugyanakkor rögtön megoszthatja a SnapBridge alkalmazással.

Nikon Coolpix A900

Nikon CoolPix kamera

A 20,3 megapixeles Coolpix A900 rendkívüli minőségű Nikkor optikát foglal magába egy zsebbe tehető méretű vázban, amely bármely életvitel mellett jól hasznavehető. Létrehozhat észveszejtő képeket az utazások alatt az erős, 35× optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom révén akár 70×-re növelhető, vagy rögzítheti otthonában a jelentős pillanatokat az éles, 4K UHD/30p videókkal. Kiélheti kreativitását a 7,5 cm-es, dönthető, tekintélyes felbontású, 921 000 képpontos LCD-monitorral és a kézi expozíciós módokkal (P/S/A/M), a kész képeket mindazonáltal nyomban megoszthatja a SnapBridge alkalmazással. Rögvest készen állhat a pillanat megörökítésére a gyors automata élességállítással, simán újra megtalálhatja a témát a zoom visszaállító gombbal, és szolidan előállíthat őrületes Idősűrítő és Időzített videókat. A magas hatékonyságú rázkódáscsökkentés (VR) révén éles állóképeket és tiszta videókat kap, még a teljes zoom igénybevételével is.

Nikon Coolpix B500

Nikon CoolPix kamera

Fantasztikus képminőség szolidan a 16 megapixeles Coolpix B500 gépezettel. A Nikkor 40× (a Dynamic Fine Zoom révén 80×) optikai zoomjával egyenesen a történések közepében érezheti magát, míg az oldalsó zoomvezérlőnek betudhatóan rendkívüli stabilitást érhet el. Fedezzen fel rendhagyó nézőpontokat a 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitorral, találjon vissza a témára nehézség nélkül a zoomvisszaállító gombbal, és készítsen Full HD-videókat.

Nikon Coolpix A300

Nikon CoolPix kamera

A karcsú és stílusos, 20,1 megapixeles Coolpix A300 eszközzel simán alkothat képeket útközben. A 8×-os, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 16×-osra bővíthető Nikkor optikai zoommal nagyszerű közelik állíthatók elő, miközben az Intelligens portré mód könnyeddé varázsolja az isteni portrékat, az Önműködő programválasztó szerepkör ugyanakkor önvezérelten optimalizálja a kamera beállításait.

Nikon Snapbridge

Okos szerkezetének és Nikon kamerájának párosítása egy szerény és csak egyszer elvégzendő művelet. Csak szolidan telepíteni kell a SnapBridge alkalmazást egy okostelefonra vagy egy táblagépre, be kell kapcsolni a fényképezőgépet, ezután választani kell az alkalmazásban az elérhető kellékek közepette. A SnapBridge a háttérben kapcsolatban marad a fényképezőgéppel, ezáltal már a felvétel elkészítésekor egyből átviheti a fotókat, nem kell az összes alkalommal újra csatlakozni. A képek még a kamera készenléti módjában is szinkronizálódnak, és okos szerkezetét is megszakítás nélkül használhatja. A SnapBridge támogatásával élő nézeten jelenítheti meg nagy tudású szerkezetén azt, amit Nikon kamerája lát. A képeket megkomponálhatja okostelefonja vagy táblagépe képernyőjén, és távolról el is készítheti azokat.

Ines Bernardes, a Nikon Europe Coolpix termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be a modern Coolpix gépezeteket és a SnapBridge alkalmazást: „A Coolpix árucikk-csoport legkorszerűbb elemei rendkívüli teljesítménnyel rendelkeznek, és az összes eddiginél élethűbben jelenítik meg az apró részleteket. A szuperzoomokkal többet rögzíthet, mint bármikor gondolta volna, miközben a modern SnapBridge alkalmazással erőfeszítés nélkülivé válik az azonnali megosztás és az automata képtovábbítás. Az akciósportok hívei, az úti fényképek szerelmesei és a baráti társaságban vagy a családi körben megélt pillanatokat rögzítő fotósok éppúgy találnak számukra ideális készüléket a modern Coolpix modellek közt.”