Már az ünnepek alatt, akár ingyen is használhatják az Apple TV+ alkalmazást a LG tévék hazai tulajdonosai

Már az ünnepek alatt, akár ingyen is használhatják az Apple TV+ alkalmazást a LG tévék hazai tulajdonosai

Több mint nyolcvan országban – köztük Magyarországon is – három hónapig térítésmentesen férhetnek hozzá az Apple TV+ streaming-szolgáltatáshoz az LG okostévék tulajdonosai a felkapott, díjnyertes filmeket és sorozatokat már az év végi ünnepek alatt is elérhetik a feliratkozók. A decembertől érvényes akció az Apple TV+ szolgáltatásra újonnan regisztráló felhasználók részére elérhető, és minden olyan, 2018 és 2022 közt kiadott, kompatibilis 4K és 8K LG Smart TV modellre vonatkozik, amelyeken az LG webOS 4.0, vagy későbbi verziójú okostévé-platformja fut. Az ajánlat érvényesítéséhez a felhasználóknak egy kompatibilis LG okostévén kell belépniük az Apple TV+ alkalmazásba, ezután követni az ott megadott utasításokat.

Az Apple TV+ szolgáltatásba belépve az LG okostévé-tulajdonosok az Apple saját gyártású (Apple Original) dráma- és vígjátéksorozatait, játékfilmjeit, dokumentumfilmjeit, illetve gyermek- és családi mulattató műsorait tekinthetik meg, köztük az ez évi, Oscar-díjas CODA című drámát, a rekordokat döntő, Emmy-díjas Ted Lassót, A karácsony szellemében (Spirited) című ünnepi zenés vígjátékot, sőt még olyan sikersorozatokat, mint a Rossz nővérek (Bad Sisters) vagy az Utolsó befutók (Slow horses), de élő sportközvetítéseket is nézhetnek, köztük a Friday Night Baseballt vagy a 2023 februárjában érkező, észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) mérkőzéseit. A 2019-ben indult Apple TV+ lett az első olyan, csakis eredeti tartalmakat kínáló streamingszolgáltatás, amely az egész világon elérhető, debütálása során ugyanakkor több saját gyártású sikerfilmet és -sorozatot ismertetett, továbbá rövidebb idő alatt több díjjal járó elismerést kapott, mint bármely más streamingszolgáltatás. Az Apple saját gyártású filmjeit, dokumentumfilmjeit és sorozatait ezidáig 280 díjjal és több mint 1200 jelöléssel ismerték el.

Az LG Smart tévék a legkorszerűbb kép- és hangtechnológiákkal teremtik meg a bámulatos házimozi-hangulatot, melyet a cég piacvezető masinái a Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos technológiákkal fokoznak tovább – ez utóbbiak a Dolby által masterelt Apple TV+ tartalmak streamelésekor válnak különösen élvezhetővé.

A 4.0 vagy későbbi verziószámú webOS okostévé-platformot futtató LG televíziók használatát még komfortosabbá teszi az LG Magic Remote távirányító, amellyel a kézi gesztusokhoz hasonlóan mutathatnak, kattinthatnak és görgethetnek az alkalmazás felületén a felhasználók, az integrált mikrofon segédkezésével ugyanakkor akár szimpla hangutasításokkal is rákereshetnek az Apple TV+ prémium tartalmaira. A webOS 22, azaz az LG legfrissebb verziójú okostévé-platformja már a egyéni profilok létrehozását is patronálja, amellyel minden nézőnek testreszabott felhasználói élményt ajánl.