LG G6 FullVision megjelenítő

LG G6 FullVision megjelenítő

Az LG elénk tárja most debütáló G6 okostelefonjának új felhasználói felületét, a UX 6.0-t, melyet konkrétan a káva nélküli konstrukció FullVision kijelzőjére fejlesztettek. Az LG G6 5,7 hüvelykes QHD+ (2880×1440) felbontású, 18:9-es arányú monitora egész egészében kitölti a telefon előlapját. Az ergonomikus stílus jegyében tervezett konstrukció méreteinek hála roppantul ergonomikus, és mindenfajta digitális tartalom fogyasztására legjobb alternatíva.

A telefon új felhasználói felületének hála kitárulnak a FullVision – vagy „széltől szélig” – monitor lehetőségei, és számtalan kényelmi szerepkört adnak a felhasználók kezébe. Íme a legfontosabbak:

  • Új élmények a tartalom fogyasztásban, legyen szó videókról vagy netes böngészésről.
  • Kiterjesztetett felhasználói behatás a fényképezésben, betudhatóan a 18:9-es képarány mellett megnövelt felületnek.
  • Okosan tervezett grafikus felület két, négyzet alakú ablakká osztható képernyővel, a hatékonyabb, produktívabb multitasking jegyében.

Jellegzetes felhasználói élmények

Az LG G6 FullVision megjelenítője új vizuális élményeket ígér a felhasználóknak. A képernyő az előlap felső és alsó részét is nagyszerűen kitölti, ezáltal hasznos felületekkel bővíti akár netezéshez, akár e-könyvek olvasáshoz. Igazán sajátos élményt nyújt akkor is, ha játszani szeretnénk rajta vagy videót nézni.

Az LG G6 a 18:9-es prémium telefonok új korszakát vezeti fel, ahol egyre több tartalom – film, applikáció, játék – készül konkrétan erre a méretarányra optimalizálva. A modern okostelefon arra is képes, hogy a pillanatnyilag 16:9-es formátumban elérhető tartalmakat szimplán átalakítsa 18:9-es arányúra.

Kiterjesztett élmények a kamera mellé

A telefon kamerájának korszerűsített felhasználói felülete a 18:9-es képernyő lehetőségeivel élve még több kényelmet és élményt ajánl. A kiterjesztett képernyőnek hála a felhasználó fotózás közben egyből szerkesztheti is a fotókat. AZ LG UX 6.0 Square Camera funkciójával a 18:9-es képernyőt két, azonos méretű négyzetre oszthatjuk. Ezáltal az Instagramon illetve egyéb hasonló alkalmazásokban elterjedt 1:1-es arányban is készíthetünk vele fotókat, míg a szomszédos ablakban a képet szerkesztjük. A Food Mode fotózási módban az ételfotózáshoz ideális telített, részletgazdag színeket kínáló beállításokat választhatunk, egy külön funkcióval ugyanakkor GIF fájlokat készíthetünk fotóinkból, 2-100 db képkocka feldolgozásával.

Multitasking haladóknak

Az LG G6 18:9-es képaránya újabb lehetőségeket is tartogat a felhasználóknak. Hívás fogadása közben szimultán használhatjuk az üzenetküldő applikációt, vagy a fotógalériát a naptár alkalmazással, de azt is megtehetjük, hogy miközben a képernyő egyik felén netezünk, a másikon jegyzetelünk. Négyzet alakú fotóinkból a Collage Wallpare szerepkör varázslatos mozaik háttérképeket varázsol, a naptár applikációban mindazonáltal a telefon elfordításával a naptárat a bal, napirendünket a jobb oldalra rendezhetjük. A alternatívák száma jóformán végtelen.

„Az LG G6 FullVision megalkotásához a filmipar szakértőitől kaptuk az inspirációt: mélyen osztjuk véleményüket, hogy a digitális korban mind a régi, mind a korszerű mozgóképes tartalmak fogyasztásához a 18:9-es arány a legjobb választás” – mondta Juno Cho, a LG Electronics Mobile Communications Company elnöke. “Nem kizárólagosan felkaroltuk ezt a koncepciót, de tovább is gondoltuk, és új szintre emelve okostelefonunk nagyon sok funkciójába is beépítettük. Meg vagyunk győződve arról, hogy vásárlóink kedvelik majd ezt a multifunkcionális hatékonyságot.”