Koncertsorozatot tart az idén az erdélyi Double Rise fesztivál

Koncertsorozatot tart az idén az erdélyi Double Rise fesztivál

Háromállomásos koncertsorozatot tart az erdélyi Double Rise fesztivál, amelyet az idén hagyományos módon nem tudnak megtartani a koronavírus-járvány miatt – közölték a szervezők.

A koncertsorozatról a Krónika című napilap számolt be csütörtöki számában. Az idén ötödik születésnapjára készülő Double Rise 2020-ban, a nemzeti összetartozás évében több szempontból is rendhagyó módon ünnepel: a korlátozások miatt három különböző helyszínen összművészeti programmal jelentkezik csütörtöktől szombatig. A Fehér megyei rendezvény szervezői találkozni akarnak a közönségükkel, ezért meghirdették a Double Rise on Tour, másként Double Rise Kulturális Napok rendezvénysorozatot.

A sorozat a mindenkori házigazdához hűségesen Torockón, a fesztivál eredeti helyszínén debütál, majd pénteken Csíkszeredában folytatódik, szombaton Sepsiszentgyörgyön zárul. A fellépők között szerepel a kolozsvári Tokos zenekar, valamint barátaik, Berecz István örökös aranysarkantyús táncos, Kacsó Hanga Borbála, a Muzsikás együttes szólistája, ifj. Vidnyánszky Attila színész, a marosvásárhelyi Koszika & The HotShots, valamint a gyergyószentmiklósi No Sugar.

mti