Izgalmas videók megállás nélkül a Samsung csúcskészülékein

Izgalmas videók megállás nélkül a Samsung csúcskészülékein

A magyar YouTube leginkább közkedvelt csatornái is korlátlanul elérhetők a Samsung legfrissebb csúcskészülékein. A Galaxy Note10 okostelefonhoz és a Galaxy Tab S6 tablethez is 4 hónapos YouTube Prémium előfizetés jár ajándékba.

A hazai YouTube csatornák nézettsége napjainkban már sok esetben komoly versenytársa a kereskedelmi televízióknak. A YouTube legtöbb feliratkozóval ellátott csatornái jócskán sokféle tartalmat szolgáltatnak a nézőknek. Megtalálható köztük az 1,65 millió feliratkozóval büszkélkedhető hip-hop táncegyüttestől kezdve a 700 ezer követőt számláló kisgyerekeseknek szóló mesecsatornán keresztül az 1,1 millió feliratkozós utazós tartalmakkal jelentkező paródia csatornáig csaknem minden tartalom.

A YouTube Premium hozzájárulásával megszakítás és reklámok nélkül válnak hozzáférhetővé a magyar- és internacionális szerzők legizgalmasabb videói és a YouTube Originals saját készítésű tartalmai. A Premium szolgáltatással a felhasználók kedvenc tartalmaikat kikapcsolt képernyő mellett is tovább hallgathatják, ráadásul módot nyújt a videók letöltésére is, mindent összevetve azok bárhol, bármikor újranézhetők.

A szolgáltatással egyesült erővel a YouTube Music, a cég hivatalos zenei streaming applikációja szintén rendelkezésre áll, amin át a felhasználók több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férnek hozzá.

A Samsung Galaxy okostelefonok és a Samsung újabb csúcskészülékeinek felhasználói részére ezek az exkluzív funkciók és különleges tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig költségmentesen igénybe vehetők, ezáltal a kedvenc videósuk legfrissebb tartalmait a Galaxy Note10 okostelefonjukon vagy a Tab S6 ámulatba ejtő kijelzőjén korlátlanul élvezhetik. Azonfelül a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos részére két hónapos díjmentes hozzáférést nyújt.

“A Samsung és a YouTube együttműködésével a felhasználók az elérhető legmagasabb minőségben követhetik a kedvenc tartalmaikat – hangoztatta Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. – A YouTube a leleményes szerzők platformja, a Samsung csúcskészülékeivel mindazonáltal a tartalomgyártók és -fogyasztók szintúgy élvezhetik a videómegosztó előnyeit.”