Innovatív üzleti kijelzőmegoldásokat mutat be az LG az ISE 2015 kiállításon

Innovatív üzleti kijelzőmegoldásokat mutat be az LG az ISE 2015 kiállításon

Innovatív Business-to-Business (B2B) kijelzőket mutat be az LG Electronics (LG) a február 10–12. között Amszterdamban megrendezett Integrated Systems Europe 2015 (ISE) kiállításon. A rendezvényen felvonultatott kereskedelmi célú digitális kijelző- és TV-kínálat tagjaként az LG bemutatja a 266 centiméter átmérőjű (105”) ULTRA HD kijelzőt, a webOS operációs rendszert használó megoldásokat, illetve a különleges, kereskedelmi célú áttetsző hűtőajtó-megjelenítőt is. Az LG kijelzői növelik a legkülönbözőbb közösségi terek kommunikációjának hatékonyságát, segítségükkel az üzlethelyiségek, repülőterek, iskolák, gyorséttermek, szállodák, kórházak vagy éppen irodák léphetnek az információátadás új, innovatív útjára.

Smart Platform kijelző és webOS-alapú hotel TV-megoldások

A kiállításon bemutatkozik az LG legújabb Smart Platform kijelzőkínálata és a webOS alapú szállodai televíziók is. A webOS operációs rendszer új verziója a korábbinál is szélesebb körű kényelmi szolgáltatásokat nyújt, lehetővé teszi például a rendszerintegrátorok számára hasznos tartalmak letöltését, illetve személyre szabott applikációk fejlesztését is, amelyek pontosan megfelelnek a végfelhasználók igényeinek.

A webOS alkalmazásával, a hotel TV-k LG Smart Platform kijelzői azonnal frissíthetők okostelefonon vagy tableten keresztül. A WiFi kapcsolódási lehetőség feleslegessé teszi a kábeles internet vagy a drága belső hálózati infrastruktúra kiépítését. A webOS Hotel TV segítségével a szállóvendégek nemcsak a szálloda szolgáltatásairól vagy a környéken található látványosságokról kaphatnak információt, de filmeket és tévéműsorokat is megtekinthetnek az eszközön.

A kiállításon bemutatkoznak az LG legkorszerűbb Room Management System (RMS) megoldásai is. A technológia ráadásul az információközlésen túl a televízión keresztül lehetőséget nyújt a világítás, fűtés, légkondicionálás vagy akár a függönyök irányítására is. A tervezés alapelve a tökéletes kényelem volt, így a vendégek akár az ágyból is szabályozhatják szobájuk minden jellemzőjét, megismerhetik azok aktuális állapotát.

Áttetsző hűtőajtó-kijelző a tökéletes vizuális megjelenítésért

Az ISE 2015-re kilátogatók megtekinthetik az áttetsző hűtőajtó-kijelzőt is, amely még átlátszóbb és még fényesebb, miközben kevesebb áramot használ. A reklámanyagok így a hűtő ajtajának külső felületén is megjelenhetnek, miközben a vásárlók az eszköz belsejében elhelyezett termékeket is tökéletesen látják.

A bemutatón szereplő LG Mirror Display egy, a tükörfelület teljes hosszán elhelyezett érintőképernyőt jelent. A Virtual Fitting funkció használatával a vásárlók különböző ruhákat próbálhatnak fel anélkül, hogy belépnének a próbafülkébe. Ennél is izgalmasabb funkció azonban, hogy a kijelző megérintésével akár a ruha (képének) színe is megváltoztatható.

Ultra-wide ULTRA HD digitális kijelző

A felvonuló Ultra Wide ULTRA HD Digitális kijelzőkínálat része a 213 centiméteres (84”), a 248 centiméteres (98”) és 266 centiméteres (105”) képernyőméret is. A készülékek élethű, a hagyományos Full HD felbontásnál négyszer élesebb képet biztosítanak. Az innovatív Interactive White Board (IWB) funkció az irodai vagy iskolai felhasználók számára teszi lehetővé, hogy jegyzeteket vagy óraterveket osszanak meg egymással az internetre csatlakoztatott laptopokon vagy tableteken keresztül. Az IWB ráadásul távolról is irányítható az azonos hálózatra csatlakoztatott gépekről. A 213 centiméteres modell akár tíz csatlakozási pontot is képes egy időben kezelni, azaz ennyien használhatják egyszerre – interaktívan – a kijelzőt.

„Nagy izgalommal vártuk, hogy B2B ügyfeleink számára szerte a világból bemutathassuk a kényelemközpontú és innovatív digitális kijelzőpalettánkat” – mondta Hyoung-sei Park, az LG Home Entertainment Information Display üzletágának vezetője. „Márkajelenlétünket a jelentős rendszerintegrátorokkal már korábban megalapozott partnerségeken keresztül erősítjük tovább a kereskedelmi célú kijelzők globális piacán. Erőfeszítéseink bizonyosan meghozzák gyümölcsüket, így tovább bővítjük majd üzleti lehetőségeinket e szegmensben is” – tette hozzá.

Az ISE 2015 kiállítás látogatóit az LG saját, 11-K75 számú standján várja, ahol a vendégek maguk is megtekinthetik a vállalat innovatív megoldásait és termékeit.

(forrás: LG)