Hordozható masszázságy különböző igényekhez

amasar.hu - masszázs webáruház

A masszázs mindig a nyugalmat, a test-lelki egyensúlyt és a felüdülést szimbolizálta. De csakis a hozzáértő kezek által, a megfelelő felszerelések segítségével. Ez utóbbi terén kínál széles választékot az amasar.hu masszázs-webáruház.

Laikusok azt hihetnék, hogy a minőségi masszázs elengedhető kelléke a megfelelő ágy vagy olaj. Persze a profik tudják, hogy ez nem igaz, egy magára valamit is adó masszőr vagy masszőz számára a színvonalas masszázságy nem nélkülözhető. A különböző igényekhez és elvárásokhoz igazodva a masszázságy webáruház többféle modellt is kínál. Az általános jellemzők között szerepel, hogy a masszázságy kiváló alapanyagokból, tartós igénybevételre tervezett kivitellel készül. Választhatjuk a favázas szerkezeteket vagy az aluvázas felépítésűeket. A masszázságy szinte kivétel nélkül a praktikusság jegyében készül, így összecsukható, ami nem csak a szállítást, de a tárolást is jelentősen megkönnyíti.

A masszázságy webáruház által kínált termékek között egyaránt megtaláljuk a kettő-, a három- és a négyzónás ágyakat. A kényelmes munkavégzés érdekében az ágy lábai bizonyos magasság-tartományban állíthatók. A masszázságy stabil felépítése mellett a víznek és az olajnak ellenálló ECO bőrfelülettel van ellátva. A bőr alatt vastag párnázás teszi kényelmessé a fekvést. E mellett természetesen a masszázságy kialakítása is a kényelmes fekvéshez nyújt segítséget. Két különálló nyílás található a fej részére, melyet egy csuklós fejtámasz egészít ki. Az oldalsó kartámaszok és könyöktámasz egyaránt a megfelelő alátámasztásokban játszik szerepet.

amasar.hu - masszázs webáruház masszázságy
amasar.hu – masszázs webáruház masszázságy

A masszázságy webáruházban olyan speciális termékeket is megtalálunk, mint a terhes nők számára kialakított egyedi megoldásokkal ellátott masszázságy vagy az extra vastagon párnázott masszázságy. Ezeken a felületeken szinte mindenki számára feledhetetlen élmény marad a masszázs.

Az ágy mellett meg kell említeni az összecsukható masszázsszék kiváló konstrukcióit is. Ez a multifunkcionális, könnyen szállítható masszázsszék terápiákhoz és felüdüléshez egyaránt megoldást nyújt. A testalkat megfelelő méreteihez állítható a fejtámasz, az ülés és a többi része is. A műbőr felület itt is nyom nélkül ellenáll a víznek és az olajnak. A masszázsszék egyes műtétek és egészségügyi rendellenességek esetén is hasznos választás lehet, kiváló pihentető testtartást képes biztosítani.

Az amasar.hu masszázságy webáruház nem csak a profik boltja. A kínálatból bárki csemegézhet, akinek szüksége van egy minőségi, megbízható és kiváló funkciókkal bíró masszázságyra. Az itt megvásárolható favázas vagy aluvázas összecsukható, hordozható masszázságy kiváló választás Önnek is!