Ganodermás kávé és egészséges életmód

Ganodermás kávé és egészséges életmód

Egészséges életmód és az élvezeti cikkek, mint a kávé, hogyan férnek össze? A megoldás a ganodermás kávé! De miről is van szó?

A ganodermás kávé tényleg egészséges, szemben a hagyományos kávé több hátrányos jellemzőivel. A gyógynövényként megismert ganoderma vagy lingzhi gomba a ganodermás kávé egyik fő alkotója. Kiváló, egészséges és jótékony hatásairól már évezredekkel ezelőtt tudtak a kínai gyógyászatban: a ganoderma védi az egészséges szervezetet, javítja az állóképességet és hosszú életet biztosít. A ganoderma, és ezáltal a ganodermás kávé fontos alkotóelemei közé tartozik a szerves gránium, a különféle poliszacharidok és a triterpének. A gránium képes megnövelni legyengült és az egészséges szervezet vérének oxigénfelvevő képességét, a poliszacharidok az immunrendszert támogatják, míg a triterpének antivirális hatásukkal segítik a ganodermás kávé fogyasztóit. A Kínában és Japánban régóta használt gyógygomba számos klinikai kísérlet alanya volt. Ennek fényében elmondható, hogy a ganodermás kávé igazoltan egészséges, lúgosító gyógykávé. Javítja az immunrendszert, tumorellenes, illetve jelentőséggel bír a rák kezelésében, májvédő, vírusölő, küzd a magas vérnyomás ellen, koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő, vérrögképződést gátló, antidiabetikus és antioxidáns, egyszóval igen egészséges.

A ganoderma / lingzhi pecsétviaszgomba hatóanyagával rendelkezik a ganodermás kávé
A ganoderma / lingzhi pecsétviaszgomba hatóanyagával rendelkezik a ganodermás kávé

A ganodermás kávé gyártója a DXN, melynek egészséges termékeit a világ több mint 100 országában ismerik. A DXN egészséges lúgosító gyógykávé, a ganodermás kávé készítményéhez a lingzhit a Malajziában található 70 hektáros ültetvényen termesztik. Az ültetvény és a DXN megkapta az ISO 14001 tanúsítványt, amely garancia a ganodermás kávé egészséges, eredeti és állandó minőségére. A ganodermás kávé összetételére jellemző a kiváló minőségű arabica kávé is, melynek származási helye Brazília. Az egészséges ganodermás kávé kizárólag instant kiszerelésben kapható.

Egészséges ganodermás kávé készítmény a DXN vállalattól
Egészséges ganodermás kávé készítmény a DXN vállalattól

Ma az egészséges ganodermás kávé kiváló alternatíva lehet kedvelt forró italunk lecserélésekor. Ezáltal nem csak az egészséges életmód, az öngyógyítás vagy az állóképesség növelésének terén, de a mindennapi életből fakadó fáradtság, stressz vagy savtúltengés elleni védekezés terén is előbbre lépünk. A ganodermás kávé, mint lúgosító gyógykávé egy lehetséges út az egészséges életmód felé.

(forrás: eletkave.hu)