Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G: Áprilisban érkeznek a Samsung A szériájának legfrissebb modelljei

Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G: Áprilisban érkeznek a Samsung A szériájának legfrissebb modelljei

A Samsung Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G szerkezetei nagyszerű áron hozzák el a legmodernebb Galaxy innovációkat és a speciális mobilélményt. A új processzorral, a Galaxy MI alapú kamerával, a egyszerű kijelzővel, mindemellett az akár kétnapos üzemidővel érkező új Galaxy A készülékekben az 5G kapcsolat, a nevezetes adatbiztonság, a környezettudatos, stílusos és keskeny kialakítás és a modernizált csatlakozási eshetőségek biztosítják a komfortos használatot. Mindkét konstrukció segíti a One UI, Android OS és a biztonsági frissítéseket ezáltal a egyedülálló felhasználói impulzus hosszú távon elérhető marad.

„Szeretnénk, ha a lehető az emberek leggyakrabban megtapasztalhatnák, milyen pozitív hatást gyakorolhat a mobiltechnológia az életükre – hangoztatta TM Roh, a Samsung Electronics MX (Mobile eXperience üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy A sorozat legkorszerűbb kiadásával minden eddiginél könnyeben, nagyszerű áron válnak elérhetővé a Galaxy mobilélmények.”

Mesés felvétel minden helyzetben

A Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G a Galaxy S sorozatból ismert jellegzetes és mulattató funkciókkal a következő szintre emeli a kameraélményt, legyen szó tartalomkészítésről vagy megosztásról. A Galaxy A53 5G négykamerás rendszere 64 MP-es OIS kamerája VDIS technológiával érkezik, amely minden alkalommal éles és stabil felvételeket kreál. A nagyfelbontású, 32 MP-es előlapi kamera nagyszerű szelfiket és videóhívásokat biztosít.

A most bemutatott, 5 nm-es processzorral érkező Galaxy A széria továbbfejlesztett, MI alapú kamerája minden képet lenyűgözővé varázsol, akár gyenge megvilágítás mellett is. A modernizált Éjszakai mód automatán akár 12 képet is feldolgoz egyidejűleg, mindent összevetve az ezeket alapul véve készült éjszakai fényképeken több lesz a fény és kevesebb a zaj. Amikor a felhasználók gyenge megvilágítás mellett készítenek videót, a Galaxy A széria kamerája automatán a környezethez igazítja a beállításokat és fényes, tiszta videókat készít.

A korszerűsített Portré mód a kettős kamerának és a mesterséges intelligenciának betudhatóan pontosabban rögzíti a mélységet és a tárgy körvonalait. A Fun módban a játékos szűrők és effektusok még izgalmasabbá tehetik a legjobb pillanatokat, már az ultraszéles látószögű lencse használatakor is. A Galaxy A szériában első alkalommal megtalálható Photo Remaster szerepkör új életre kelti a régi és az rossz minőségű fényképeket, az Objektumtörlő mindazonáltal eltávolítja a háttérből az oda nem illő elemeket.

Hozd ki a legtöbbet a megjelenítőből, bárhol, bármikor!

Ezelőtt nehezebb lehetett az okostelefonos tartalomfogyasztás napsütésben, viszont a modern Galaxy A széria okos algoritmusa biztosítja, hogy a monitor akár a legfényesebb nyári napon is tisztán érzékelhető legyen. A Galaxy A53 5G nagyméretű, 6,5 colos Super AMOLED megjelenítője 120 Hz-es képernyőfrissítést ígér, ameddig a Galaxy A33 5G 6,4 colos Super AMOLED kijelzővel ellátott, 90 Hz-es frissítés mellett. A korszerű Galaxy A modellek akár kétnapos üzemidővel és 25 W-os szupergyors töltéssel érkeznek, mindent összevetve a hosszabb streamelésre vagy akár sorozatmaratonra is alkalmasak.

Megrendítő, strapabíró, funkcionális kialakítás

A modern Galaxy A sorozatot divatosra, kényelmesen használhatóra és fenntarthatóra tervezték. A vékony káva egyszerű, stílusos megjelenést ad a szerkezeteknek, a kamerarendszer ugyanakkor már-már teljesen beleolvad a hátlapba. A Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G strapabíró Corning Gorilla Glass 5 védelemmel és IP67 víz- és porállósággal ellátott, mindent összevetve mindkét telefon tartós és elnyűhetetlen.

A Samsung a technológiában rejlő új lehetőségeket kutatja, és új megoldásokat keres a bolygó erőforrásainak leghatékonyabb felhasználására. A Samsung elkötelezett a kézzelfogható környezetvédelmi intézkedések végrehajtása mellett. A társaság a 2021 augusztusában bejelentett Galaxy for the Planet kezdeményezésben vázolja a bolygó egészsége érdekében megfogalmazott 2025-ös céljait. A cég a fenntarthatósági erőfeszítéseket szem előtt tartva csökkentette a Galaxy A szerkezetek csomagolásának méretét, amelyek ezáltal nem tartalmaznak töltőfejet. A csomagolás fenntartható eredetű papír felhasználásával készül, a szerkezetben ugyanakkor újrahasznosított anyagok kerültek az oldalsó gombokba és a SIM tálcákba.

A modern A szériás eszközök élettartama is meghosszabbodik. A Galaxy A53 5G tekintetében négy generáción át elérhetők a One UI és Android OS frissítések és öt évig a biztonsági frissítések is garantáltak. Ez biztosítja a fogyasztóknak, hogy a minél hosszabb okostelefon-életciklus érdekében hozzáférjenek a legfrissebb szoftverekhez és biztonsági megoldásokhoz.

Csatlakoztatott Galaxy impulzus egy karnyújtásra

A korszerű Galaxy A széria a Samsung Knox hozzájárulásával gondoskodik az adatok és információk védelméről. A privát fényképek, jegyzetek és alkalmazások tárolásakor a Biztonságos mappa titkosított, digitális széfet nyújt a felhasználóknak, aminek a tartalmához csak ők férhetnek hozzá. A Perszonális Megosztás hozzájárulásával a felhasználók korrekten szabályozhatják, hogy ki és mennyi ideig férhet hozzá a fájlokhoz. A Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G magába foglalja a modern Samsung Walletet is, amely egy ergonomikus és védett hely, ahol a felhasználók biztonságosan tárolhatnak mindent a beszállókártyáktól a hitelkártyákig.

A Galaxy A53 5G és A33 5G zökkenőmentesen üzemel közösen más Galaxy tárgyakkal az egész, csatlakoztatott Galaxy impulzus érdekében. A Galaxy Buds sorozat nagyszámú eszközhöz, például a Galaxy A53 5G és A33 5G készülékekhez összekötve ad újabb lehetőségeket a tartalomfogyasztásra. A Galaxy Buds Pron már elérhető, és hamar a Galaxy Buds2 és a Buds Live konstrukciókra is megérkezik a 360 Audio modern műszaki megoldás amely valódi, lenyűgöző, 3D hangzást nyújt. A még hatásosabb munkavégzéshez a felhasználók az Összekapcsolás Windowszal hozzájárulásával csatlakoztathatják a modern Galaxy A széria készülékeit egy Windows PC-hez, mindent összevetve gördülékenyen átvihetnek fájlokat a szerkezetek közt, és akár hívásokat vagy szöveges üzeneteket is fogadhatnak.