Fejlett kamera, stílusos kinézet és praktikus funkciók – Bemutatkozott a Samsung Galaxy A6 és A6+

Fejlett kamera, stílusos kinézet és praktikus funkciók – Bemutatkozott a Samsung Galaxy A6 és A6+

A Samsung Electronics elénk tárta a Galaxy A6 és A6+ készülékeit, amelyek a hétköznapok kényelmét és a egyszerű kialakítást ötvözik a modernizált kamerafunkciókkal, hogy a felhasználók még személyre szabottabb módon fejezhessék ki önmagukat.

A különleges teljesítményű előlapi és hátlapi kamerával, emellett a már a Samsung konstrukciók védjegyének számító Infinity Display kijelzővel felszerelt, ergonomikus, prémium kialakítású Galaxy A sorozat három stílusos – éjfekete, arany és levendula – színben érkezik.

„A Samsung elkötelezetten olyan eszközöket létrehoz, amelyek mitöbb, hogy az elérhető legjobb okostelefonos élményt biztosítják a felhasználóknak, megfelelnek a gyakorlati elvárásaiknak is – nyilatkozta Junho Park, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának átfogó termékstratégiáért felelős alelnöke. A Galaxy A6 és A6+ a Samsung gazdag örökségére épít: a mindennapi funkcionalitást vegyíti a szédületes kamerafunkciókkal, melyek alternatívát kínálnak, hogy a felhasználók igazán önkifejező módon rögzítsék, szabják személyre és osszák meg az élményeiket.”

A Galaxy A6 és A6+ konstrukciók előlapi és hátlapi kamerájának hála soha nem volt még ilyen mértéktartó káprázatos fotókat és szelfiket készíteni bárhol, bármikor. Az állítható előlapi LED vakunak hála a Galaxy A6 és A6+ masinák felhasználói éjjeli és nappali fényviszonyok közt is stílusos szelfiket rögzíthetnek. A hátlapi kamera alacsony apertúrájú lencséinek hála éles, tiszta fotók állíthatók elő még gyenge fényviszonyok közt is, napszaktól függetlenül nélküle, hogy fel kellene áldozni a képminőséget.

A felhasználók a Live Focus módban a felvétel elkészülte előtt és után is szabályozhatják a Galaxy A6+ duál kamerájának mélységélességét és a bokeh-effektet, tovább javítva ezzel a képek és az életre szóló pillanatok minőségét. A fotók példa nélküli alakzatokat, mindent összevetve többek között szívecskét és csillagot formázó háttérmintákkal is tovább gyarapíthatók.

Az optimalizál hangzású Dolby Atmos hangszóróknak hála a felhasználók gazdagabb térhatású hangokkal élvezhetik a filmeket és a zenéket. A Galaxy A6 és A6+ a hangok egész skáláját nyújtja a legmagasabbtól a legmélyebbig, kivételes tisztasággal és valóságos elemekkel az erőteljesebb és magával ragadóbb inger érdekében. Ugyanakkor külön választhatóan bekapcsolható a Dolby Atmos effekt is, ezáltal a felhasználók idegfeszítő hangzássá formálhatják a hanghatásokat, amely mindent összevetve jóformán körülöleli őket.

A Galaxy A6 és az A6+ a Samsungra védjegyévé váló, az előlapon túlnyúló Infinity Display monitor a káprázatos 18,5:9 képarányával még mindig igazán problémamentes képi hatást szolgáltat. A karcsú, sima ívek és a fém formatervezés a nagyobb tartósság mellett komfortos fogást nyújt a maximális használhatóság érdekében nélküle, hogy a stílusosság tekintetében kompromisszumot kellene kötni.

A mindennapi praktikus használatot szem előtt tartva, a Galaxy A6 és A6+ a Samsung csúcsmodelljének több funkcióját, példának okáért szerkezetek szélsebes és mértéktartó zárolását és feloldását lehetővé tevő arcfelismerő és ujjlenyomat-olvasó funkciókat is magában foglalja.

Az App Pair szerepkör a maximumot hozza ki a Galaxy A6 és az A6+ óriási, ergonomikus kijelzőjéből: hozzájárulásával ugyanabban az időben akár két alkalmazás is megjeleníthető a telefonon, ezáltal a felhasználók időt spórolhatnak, míg korszerű élménnyel is gazdagodnak. Az akkumulátorkímélő Always on Display megoldással ugyanakkor időtakarékos módon egy pillantással szerezhetők információk a képernyő feloldása nélkül is.

A Galaxy A6 és A6+ okostelefonok a Bixby Vision, a Home és a Reminder funkciókat is támogatják. A Samsung Bixby nagy tudású asszisztensnek hála a felhasználók simán elvégezhetik mindennapi teendőiket a modern szerkezetekkel.

A Samsung Galaxy A6 és A6+ okostelefonok május elejétől válnak hozzáférhetővé az európai, az ázsiai és a dél-amerikai piacokon. Ezt követően a telefonok Dél-Koreában, Afrikában és Kínában is megvásárolhatók lesznek. Magyarországon a Samsung Galaxy A6 eszköz 99 990 forintos, amíg a Samsung Galaxy A6+ szerkezet 119 990 forintos ajánlott vásárlói áron kerül forgalomba május második felében.