Bemutatkozik a Samsung M8, a modern, stílusos Smart Kijelző sorozat

Bemutatkozik a Samsung M8, a modern, stílusos Smart Kijelző sorozat

A Samsung elénk tárja legmodernebb Smart Megjelenítő szériáját, a stílusos kialakítású modellekből álló M8 szériát. A multifunkcionális M8 megjelenítők rendkívüli, szupervékony Samsung formavilágban, amellett négy új színben, Fehér, Napnyugta rózsaszín, Égkék és Tavaszi zöld árnyalatokban is elérhetők. A hatékonyabb videóhívások érdekében a 32 colos, UHD felbontású Smart Monitorokon a Samsung SlimFit kamera is megtalálható.

A 2020 novemberében bemutatott Smart Kijelző termékcsaládban megtalálhatók a Samsung első olyan okoskijelzői, és amit a korszerű felhasználóknak terveztek, ezáltal éppúgy alkalmasak otthoni munkára és szórakozásra is. Az M8 több mint egy tradicionális kijelző, Wi-Fi-n át elérhetők vele a leginkább közkedvelt streamingszolgáltatók,akárcsak a Netflix, az Amazon Prime Video vagy az Apple TV kínálata.

A Smart Megjelenítő M8 speciális kialakítása biztosítja az ergonomikus és hatékony használatot. A stílusos új modell szupervékony, mindössze 11,4 mm-es, az előző modellnél 75 százalékkal keskenyebb. A cicoma mentes sík hátlap és a modern színek pompásan illeszkednek a legtöbb lakóhelybe vagy irodai környezetbe.

„Olyan készüléket szerettünk volna létrehozni, amely képes alkalmazkodni a legkülönfélébb felhasználók életstílusához – nyilatkozta Kyounghoon Kim, a Samsung vizuális megjelenítők üzletágának alelnöke és dizájncsapatának vezetője. – Az M8 négy új színét a természet árnyalatai inspirálták. A tiszta, kék égbolt egy napfényes délutánon, egy túra a zöldellő erdő sűrűjében és a naplementék ámulatba ejtő fényei.”

Az M8 Smart Megjelenítőben megtalálható minden, amire a hatékony munkavégzéshez szükség lehet. Az M8 kijelzőn, a korszerűsített Smart Hub-on át PC nélkül is elvégezhetők a napi feladatok. A Workspace felületen megtalálhatók a legnélkülözhetetlenebb munkahelyi szolgáltatások, a felhasználók innen csatlakoztathatják Windows vagy Mac számítógépüket, elérhetik az olyan megoldásokat, mint a Samsung DeX, az Apple AirPlay 2 vagy a Microsoft 365 felhőszolgáltatása és az okostelefonjuk képernyőjét is tükrözhetik az M8 kijelzőre.

A Smart Megjelenítő M8 gördülékenyen levehető, mágneses SlimFit kamerával büszkélkedhet, amely zavaró vezetékek nélkül csatlakozik a megjelenítőhöz. A SlimFit kamera arckövető és önvezérelt zoom szerepkörrel is bír, ezáltal képes villámgyorsan azonosítani a felhasználók arcát és önműködően rájuk fókuszálni. A kamera követi az előadót, mindent összevetve legjobb alternatíva prezentációkhoz vagy élő streameléshez is. A megjelenítő segíti az olyan videóhívás megoldásokat, mint a Google Duo, ezzel biztosítja, hogy a felhasználók a SlimFit kamera segédkezésével távolról dolgozzanak, vagy videókonferenciákon vegyenek részt.

A Smart Megjelenítőn megtalálható a SmartThings Hub IoT center, ahol a felhasználók vezeték nélkül csatlakoztathatják a megjelenítőhöz az IoT berendezéseiket. A SmartThings alkalmazás intuitív vezérlőpultján láthatók az M8 kijelzőhöz csatlakoztatott kellékek legszámottevőbb adatai, beleértve a kapcsolók állását és a tápellátást is, ezáltal az IoT tárgyak szimplán nyomon követhetők az egész lakóhelyben.

A nagy érzékenységű Far Field Voice mikrofonnak hála hangutasításokkal is vezérelhetők a Bixby vagy az Amazon Alexa asszisztensek. A Bixby használata közben a mikrofon Always On Voice funkciójával beszélgetési információk jeleníthetők meg a képernyőn, még akkor is, ha az ki volt kapcsolva.

A megjelenítő multifunkcionális funkciói mellett a monitor adaptív képtechnológiája a megjelenítő fényerejének és színhőmérsékletének automata beállításával is hozzájárul az ergonomikus használathoz. Az M8 Állítható magasságú talppal (HAS – Height Adjustable Stand) és dönthető kialakítással érkezik, ezzel kínálja a fogyasztóknak, hogy megtalálják az isteni pozíciót minden feladathoz, az esti filmezéshez vagy a tanuláshoz.