Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

A Samsung elénk tárta a Galaxy Note8-at, a Note sorozat új generációját, amit mindazoknak terveztek, akik szándékoznának kötöttségek nélkül alkotni.A Galaxy Note8 az elődjénél nagyobb Infinity Display, határtalan kijelzővel érkezik, mindemellett komfortos egykezes használatot nyújt. A személyre szabott kommunikációt az eszközhöz tartozó S Pen biztosítja, miközben a Samsung korábbi legjobb okostelefon kamerájának betudhatóan a Samsung Galaxy Note8-cal őrületes fotók állíthatók elő. A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg.

„Nagyra értékeljük a Note-közösség elkötelezettségét a készülékcsalád mellett. Permanens inspirációt jelentettek számunkra, a Samsung Galaxy Note8-at nekik terveztük – mondta DJ Koh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – Az Infinity Display, határtalan megjelenítőtől kezdve, az okosabb S Penen át, a minden eddiginél erősebb duál kameráig a Galaxy Note8 minden elemével támogatja a felhasználókat olyat alkotni, amiről ezelőtt nem gondolták, hogy lehetséges.”

„A magyarországi okostelefon-piacon tapasztalható komoly gyártói verseny ellenére is évek óta stabilan őrizzük piacvezető helyünket, de még ennél is fontosabb, hogy a prémium árkategóriájú készülékeink egyre nagyobb arányt képviselnek a hazai értékesítésünkből. A Note8 bevezetésével ez a szegmens most egy újabb szerkezettel bővül, reményeink alapján, még tovább erősítve az elégedett és lojális Samsung felhasználók népes táborát” – nyilatkozta Kunos Balázs, Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.

Továbbá azok a magyar vásárlók, akik előrendelik a modern Galaxy Note8-at az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon át, egy Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval összekapcsolható a telefon az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, ezáltal az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik. A Samsung DeX dokkoló hozzájárulásával a felhasználók szerkeszthetik irataikat, kivetíthetik prezentációikat, játszhatnak, kapcsolatba léphetnek a barátaikkal és közvetlenül is megtekinthetik a Galaxy Note8-on található tartalmakat egy nagyobb megjelenítőn, mindent összevetve a munka és a mindennapok is egyszerűbbé, gyorsabbá és okosabbá válnak. A korszerű User Interface-nek (UI), amely megkönnyíti az applikációkhoz való hozzáférést és a multitaskingot, mindemellett a teljesítmény és a mulattató célú applikációk, azonfelül szolgáltatások kapcsán is megnövelt energiatakarékosságnak betudhatóan a felhasználók a maximumot hozhatják ki a Galaxy Note8-ból a DeX dokkolóval.

A Samsung 2011-ben mutatta be a Note-szériát. Attól fogva a Note-ok ismertetőjegyének számító kiszélesített képernyő és az S Pen köré valódi rajongói közösség szerveződött. A Samsung piackutatása alapján a Note-felhasználók 85 százaléka büszke a Note készülékére és ajánlja is barátainak, 75 százalékuk ugyanakkor állítja, hogy ez a korábbi legjobb telefonja.

Élvezd és alkoss jobbat az Infinity Display, határtalan megjelenítő segédkezésével!

A Galaxy Note8 minden eddiginél nagyobb képernyővel büszkélkedhet a Note-készülékek közt, keskeny kialakítása okán csakhogy kényelmesen elfér egy kézben is. A 6,3 coll méretű Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display, határtalan monitoron több látszik ugyanabban az időben, mindent összevetve kevesebbet kell görgetni. A Galaxy Note8 nagyobb felületet nyújt a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi egy valódi multitasking telefonná.

A Note-felhasználók a Multi Window-nak betudhatóan régóta többre képesek. A Galaxy Note8 a korszerű Alkalmazáspár funkcióval biztosítja két tetszőleges applikáció egy időben történő futtatását az Edge-panelen. Nézz videót, míg a barátaiddal beszélgetsz, vagy kezdeményezz egy konferenciahívást úgy, hogy közben a naptárad is nyitva van előtted!

S Pen: A kommunikáció új formája

Az S Pen a Note-széria bevezetése óta a konstrukciók meghatározó tartozéka. A Galaxy Note8 korszerűsített S Penje teljesen új távlatokat nyit az írásban, a rajzolásban, a gépezettel való interakcióban és a barátok közti kommunikációban. A modern S Pen finomabb heggyel, korszerűsített nyomásérzékelővel és olyan funkciókkal büszkélkedhet, melyek alternatívát kínálnak, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, amennyire más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges.

Ha a szöveg már nem elég, az Élő Üzenet alkalmazással lehetőséged van megmutatni személyiségedet és igazán kifejező történeteket mesélhetsz. A Galaxy Note8 hozzájárulásával mostantól animált szöveget vagy rajzolt tartalmakat is meg tudsz osztani minden olyan platformon, amely segíti az animált GIF-ek (AGIF) megjelenítését. Az S Pennel a kommunikáció teljesen új módja nyílik meg: valósághű, érzelmekkel teli kapcsolatot hoz létre, ami életre kelti az üzeneteket.

Az Always On képernyő biztosítja, hogy a felhasználók minden értesítést lássanak, nélküle, hogy fel kellene oldaniuk a telefonjukat. Ez a szerepkör a Galaxy Note8-ban még többre képes! A Jegyzet a kikapcsolt képernyőn funkciósegítségével akár százoldalnyi jegyzet is állítható elő, melyek kitűzhetők az Always On képernyőn, később ugyanakkor ugyanitt közvetlenül is szerkeszthetők.

Ha a tengerentúlra utazol vagy idegen nyelvű weboldalt böngészel, akkor a modernizált S Pen Translate funkciójával a szövegre kattintva villámgyorsan lefordíthatod nem kizárólagosan az egyes szavakat, hanem egész mondatokat is, akár 71 eltérő nyelven. Mindemellett, ugyanezzel az alkalmazással rögvest keresztül tudod konvertálni a mértékegységeket és a valutákat is.

Jobb képek a Galaxy Note8 kategóriája legjobb kamerájával

Sok felhasználó részére a telefon kamerája a legszámottevőbb szempont a szerkezet vásárlásakor. A Galaxy Note8-cal a Samsung új szintre emelte az okostelefonok kameráinak versenyét, merthogy a gépezet minden eddiginél nagyobb teljesítményre képes fényképezőgéppel büszkélkedhet.

A Galaxy Note8-at két 12 megapixeles hátsó kamerával szerelték fel, mind a jókora látószögű, mind a teleobjektív lencse optikai képstabilizátorral ellátott. Ezáltal akár egy új települést fedezel fel, akár csak a környéken futsz, az optikai képstabilizátornak betudhatóan élesebb képeket készíthetsz.

A még kifinomultabb fényképezéshez a Galaxy Note8 Élő Fókusz funkciója járul hozzá: kínálja a mélységélesség szabályozását; a fotó elkészítése után az előnézet módban beállítható az életlen területek mértéke (bokeh effect).

A Dual Capture módban a két hátsó kamera egyidejűleg két képet létrehoz, amiből mindkettő lementhető: egy közelit a teleobjektív lencsékkel és egy másikat, ami a jókora látószögű lencséknek betudhatóan megmutatja a egész hátteret.

A terjedelmes látószögű lencsék sebes automatikus élességállítású Dual Képpont szenzorral rendelkeznek, mindent összevetve élesebb és tisztább képek állíthatók elő még kevésbé megvilágított környezetben is. A Galaxy Note8 ezenkívül egy piacvezető 8 megapixeles Smart Auto Focus elülső kamerával büszkélkedhet, mindent összevetve éles szelfik és videó chat képek állíthatók elő vele.

Funkciók és szolgáltatások galaxisa

A Galaxy Note8 a Galaxy-örökségre, azaz utánozhatatlan funkciókra és adottságokra épül:

Víz- és porállóság: Négy évvel ezelőtt a Samsung elénk tárta az első vízálló Galaxy-készüléket. Ma mindazonáltal már jóformán bárhova magaddal viheted a Note-odat, mivel mind a szerkezet, mind az S Pen víz- és porálló (IP68, sőt, még akkor is lehet vele írni, ha nedves a megjelenítő!

Szélsebes vezeték nélküli töltés: Két évvel ezelőtt mutatta be a Samsung az első Galaxy-készüléket, melyhez nem kellett vezetékes töltő. A Galaxy Note8 patronálja a legfejlettebb vezeték nélküli töltési lehetőségeket, mindent összevetve villámgyorsan és kényelmesen tölthető nélküle, hogy portokkal vagy kábelekkel kellene bajlódni.

Biztonság: A Galaxy Note8 nagyszámú biometrikus azonosítási lehetőséget ad, köztük retinaazonosítást és ujjlenyomat szkennelést is. A Samsung Knox hardveres és szoftveres szinten szintén magas fokú védelmet és biztonságot nyújt, amellett a Secure Folder szerepkör külön raktározza a perszonális és professzionális adatokat.

Jelentős hatékonyság: A 6 GB-os RAM-nak, a 10 nm-es processzornak és az akár 256 GB-ig bővíthető memóriának hála a böngészéshez, streameléshez, játékhoz és multitaskinghoz létfontosságú teljesítmény a felhasználók rendelkezésére áll.

Modernizált mobil hatás: A Samsung DeX dokkoló a számítógép-használat élményét biztosítja a mobiltelefonon: a felhasználók a készülékükön tárolhatják fájljaikat, dolgozhatnak menet közben, és számítógéppé formálhatják telefonjukat, ha még nagyobb képernyőre van szükségük. A Galaxy Note8 magába foglalja a Bixby szolgáltatást is, mely okosabbá teszi a felhasználók telefonját; tanul tőlük, és az idő múlásával fejlődik, mindent összevetve nyújt támogatást, hogy még több dolgot tudjanak elintézni.

Mobil teljesítmény, hatékonyság és biztonság a vállalkozásbeli ügyfelek részére

A Galaxy Note8 új, korszerűsített funkcióival magasabb szintre emeli a vállalkozásbeli innovációkat. Jellemzők, amelyek fokozzák a vállalkozások teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát, ugyanakkor egyszerűsítik azok tevékenységét:

Korszerűsített S Pen kereskedelmi ügyfelek részére: Az S Pen kínálja a mesterek részére, hogy olyan dolgokra is használják Galaxy Note8-ukat, amelyekre más okostelefonok nem képesek. Példaként diszkréten jegyzetelhetnek a segédkezésével vagy szélsebesen jegyzetekkel láthatnak el iratokat és képeket.

Érintés nélküli azonosítás: A Galaxy Note8 íriszszkennert ajánl példaként azon mesterek részére, akik az egészségügyben, építőiparban vagy közbiztonsági ágazatokban dolgoznak, mindent összevetve flottul előfordulhatnak olyan helyzetek, mikor is nélküle kell feloldaniuk a telefonjukat, hogy hozzáérnének.

Korszerűsített DeX dokkoló választások: A Galaxy Note8 összekapcsolható a Samsung DeX dokkolóval, amellyel a mobiltelefon akadálytalanul számítógéppé formálható, akár kültéren, akár az irodában, akár otthon.

Elkötelezettség a biztonság mellett

A Samsung még mindig elkötelezett, hogy az iparág vezetője legyen az áramforrások biztonsága területén. A Galaxy Note8 telepét a Samsung 8 pontból álló, Battery Safety Check vizsgálatának vetették alá, ami a legszigorúbb ellenőrzés az ágazatban.

„Szorosan együttműködünk a Samsunggal, hogy tetemes fejlesztéseket hozzunk létre az okostelefonok minőségénének és biztonsági értékelésének tudományában. A Galaxy Note8 sikeresen teljesítette a teszteket, amelyek a masinák és aksik biztonságát ellenőrizték. Örömmel várjuk, hogy folytathassuk a stratégiai kapcsolatot a Samsunggal, és segíthessünk biztosítani az eszközök biztonságát minden vásárló részére” – mondta Sajeev Jesudas, az UL International elnöke.