A Škoda FABIA MONTE CARLO – Kompromisszumot nem tűrően dinamikus

A Škoda FABIA MONTE CARLO – Kompromisszumot nem tűrően dinamikus

Jellegzetes MONTE CARLO változattal teszi teljessé a Škoda a FABIA új, negyedik generációjának kínálatát. A kezdetben csakis a FABIA részére bevezetett, jól csengő név már 2011 óta képviseli a sportos életstílust, a márka e mesés ralin aratott nagyon sok sikerének állítva emléket. Karosszériájának fekete részletei a modern FABIA dinamikus megjelenését erősítik, miközben belterét vörös stílusjegyek, a kartámaszokon és a műszerfalon mindazonáltal karbonhatású felületek határozzák meg. A FABIA MONTE CARLO négy eltérő motorváltozattal rendelhető, amelyek az 59 kW (80 LE) és 110 kW (150 LE) közti teljesítménytartományt ölelik fel.

Már 2011 óta járulnak hozzá a sportos MONTE CARLO változatok a FABIA jelentős elismeréséhez, amelyeket a márka e mesés ralin aratott nagyszámú sikere inspirált és az Active, Ambition és Style felszereltségi szinteket egészítik ki. A MONTE CARLO verzió három eltérő 1,0 literes, háromhengeres, ezenfelül egy négyhengeres 1.5 TSI motorral kapható, amelyek teljesítménypalettája 59 kW (80 LE) és 110 kW (150 LE) közt húzódik.

Dinamikus arányok és érzelemdús kinézet fekete stílusjegyekkel

A Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztirányú platformjára váltva még dinamikusabb arányok és érzelmekben még gazdagabb formavilág jellemzi a FABIA negyedik generációját. Ezt a vizuális benyomást erősítik tovább az olyan MONTE CARLO stílusjegyek, akárcsak a fekete Škoda-hűtőrács, a modellspecifikus első és hátsó lökhárító, a fekete hátsó diffúzorelem, amellett a 16 és 18 col közti peremátmérőjű, szintén feketére fényezett könnyűfém keréktárcsák. A Škoda csakis a FABIA MONTE CARLO részére biztosítsa szintúgy fekete és polírozott Proxima (16 col), ezenkívül Procyon (17 col) könnyűfém keréktárcsáit.

Sportülések alapfelszerelésként és specifikus, dinamikusabb háttérrel kialakított digitális vegyített műszeregység

A még tágasabb beltér alapfelszereltségét bővítik az integrált fejtámlákkal kiformált sportülések és a háromküllős, multifunkciós kormánykerék. Az utasteret túlnyomórészt fekete alaptónusa határozza meg, ameddig a műszerfal vízszintes dekorbetétjén, a középkonzolon és az ajtófogantyúkon vörös stílusjegyek láthatók, az első ajtók kartámaszait és a műszerfal alsó részét mindazonáltal karbonhatású felülettel formálták ki. A FABIA MONTE CARLO részére a modellsorozat minden biztonsági és vezetői segédrendszere, kényelmi funkciója, sőt még infotainment-berendezése rendelkezésre áll. Az extrafelszerelésként rendelhető digitális vegyített műszeregység modellspecifikus, dinamikusabb háttér előtt jeleníti meg információit.