A Samsung elénk tárja a korszerű Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokat

A Samsung elénk tárja a korszerű Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokat

A Samsung przentálja a Galaxy A sorozat legmodernebb tagjait, a Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonokat. A jókora újításokat és nagyszerű mobil élményeket kínáló gépezetek korszerűsített funkciókkal érkeznek. A hosszabb üzemidőt biztosító akku egy mozgalmas napon is megbízható társ, az okos kamera a felhasználó szemével látja a világot, az Infinity-O, határtalan monitoron mindazonáltal szenzációs részletességgel jeleníthetők meg az eltérő tartalmak.

“Jelentős boldogság számunkra, hogy a Galaxy A széria sikere a Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokkal folytatódhat tovább. Tavalyi indulása óta a Galaxy A portfolió a társaság egyik legkedveltebb készülékcsaládjává lépett elő. A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok a fogyasztóknak leginkább kardinális innovációkkal érkeznek – közölte Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyarország alelnöke. – Tudjuk, hogy a felhasználóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek esztétikusak, sokáig használhatók és minden élményt haladéktalanul meg lehet velük örökíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy a legmodernebb Galaxy A masinák flottul teljesítik ezeket az elvárásokat.”

Korszerűsített kamera

A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok négy rendkívüli hatékonyságú kameráját arra tervezték, hogy az élet leglényegesebb pillanatait örökítsék meg. A Főkamera mellett az Ultraszéles látószögű, a Makró kamera és a Mélységérzékelő üzemelését is olyan nagy tudású megoldások egészítik ki, amelyekkel a Galaxy A 71 és Galaxy A51 szerkezetek változatos élethelyzetekben is részletes és ragyogó képeket készítenek.

A Galaxy A71 64 megapixeles, és a Galaxy A51 48 megapixeles kamerája kiváló minőségű képeket gyárt. Akár éjjel, akár nappal történnek a találkozók, a kamera a lehető legnagyobb részletességgel és élénk színekkel örökíti meg őket. Az Ultraszéles látószögű lencse az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos látószögben fényképez, az okos váltás szerepkör ugyanakkor minden helyzetben nyújt támogatást megkeresni az ideális felvételi módot. A Makró kamera kristálytisztán ragadja meg a közeli eszközök részleteit, amíg a Mélységérzékelő az Élőfókusz módnak hála kiemeli a képek témáját.

Kiváló színvonalú videófelvétel

A Szuperstabil felvétel funkcióval a legmozgalmasabb kalandokról is képtelenség felvételek készülhetnek. A Szuperstabil felvétel csökkenti a kamera rázkódását, ha a videó alanya vagy készítője mozgásban van a rögzítés közben. A jellegzetes funkcióval a felhasználók akár futás közben vagy nehéz terepen is játszva megörökíthetik a lényeges pillanatokat.

Határtalan kijelző-élmény

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 ugyancsak Super AMOLED Infinity-O, határtalan kijelzővel érkezik. A 6,7- és 6,5 colos monitorok csodálatos élményt biztosítanak mindkét készüléken. A felhasználók kizárhatják a külvilágot és teljesen a tartalomra koncentrálhatnak a Samsung korábbi legnagyobb mobilkijelzőinek egyikén.

Korlátlan kapcsolat

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 is erőteljes, 4500, emellett 4000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, mindent összevetve az egész napon keresztül használhatók. A Galaxy okostelefonoknál megszokott 25 és 15 wattos gyorstöltéssel a felhasználók töltés során sem maradnak sokáig az eszközük nélkül.

A Galaxy A71 és A51 segédkezésével elérhetők a Samsung ökoszisztémájának okos alkalmazásai és szolgáltatásai, akárcsak a Bixby (Vision, Lens Mode, Rutinok), a Samsung Pay vagy a Samsung Health. A konstrukciók védelméért a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Knox felel.

A Samsung Galaxy A51 masinák Magyarországon 129.900 forintos ajánlott vásárlói áron az év második hetétől, amíg az A71 szerkezetek 159.990 forintos ajánlott vásárlói áron válnak hozzáférhetővé, az év negyedik hetétől.