A Nissan 5 év garanciát vállal a kishaszongépjárműveire

A Nissan 5 év garanciát vállal a kishaszongépjárműveire

A Nissan a kishaszonjárművek kategóriájában Európában piacvezető innovációt vezet be. A 2015. szeptember 1-től megvásárolt benzines vagy dízelüzemű tehergépjárműveihez és furgonjaihoz öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát biztosít.

Díjnyertes kishaszongépjárműveinek megbízhatóságát demonstrálandó, a Nissan az új konstrukciót kiterjesztette az alkatrészek és karosszériaelemek átfogó körére a hajtáslánctól az akkumulátoron át egészen a fényezésig. A garancia a Nissan eredeti tartozékokra is kiterjed.

Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjármű részlegének igazgatója a következőket nyilatkozta: „A Nissannál nagy hagyománya van a kishaszongépjárművek gyártásának, most pedig az európai piacon is szeretnénk erősíteni jelenlétünket. Ügyfeleink igényeinek és preferenciáinak teljesítése, sőt túlszárnyalása kiemelt fontosságú számunkra. Innovatív öt éves gyári garanciánk bevezetését a kishaszon-gépjárműves ügyfeleink körében végzett alapos igényfelmérés előzte meg. A kishaszongépjárművek piacán egyedülálló garancia tökéletesen példázza, hogy a Nissan mennyire megbízik járművei minőségében, és jól mutatja, milyen elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az európai ügyfeleink számára hosszan tartó, gondtalan használatot biztosítsunk.”

A Nissan az európai piac egyik legszélesebb kishaszongépjármű-kínálatával rendelkezik, amelyben a jelenlegi népszerű Navara pick-up mellett a 2016 elejétől kapható új NP300, az NV200 és az NV400 furgon, valamint az NT400 Cabstar és az NT500 tehergépjármű is megtalálható. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok praktikus rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat – például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert – kínálnak. A márka kishaszongépjárművei hasznos megoldások széles tárházát kínálják, kivételesen jól irányíthatók, utasterük fokozott kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járműveknek a fenntartása is olcsó.

Ha többet szeretne megtudni a Nissan egyedülálló öt éves gyári garanciájáról, látogasson el a www.nissan.hu weboldalra, vagy keresse fel a helyi Nissan haszongépjármű-kereskedést. A Nissan képzett haszongépjármű-szakértői segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő járművet, annak élettartama során pedig szakértő szervizszolgáltatással és karbantartással segítik a gépjármű-tulajdonosokat.