A Meglepetések háza egyéni igényeknek megfelelő formában ismerteti részleteiben is a Samsung csatlakoztatható eszközökből álló ökoszisztémájának sokoldalúságát

A Meglepetések háza egyéni igényeknek megfelelő formában ismerteti részleteiben is a Samsung csatlakoztatható eszközökből álló ökoszisztémájának sokoldalúságát

A Samsung Life Unstoppable 2021 online esemény idei, speciális és mulattató kisfilmjével, amely a Meglepetések házában vezeti körbe a nézőket, új szintre emeli a virtuális bemutatókat. A Life Unstoppable széria 2021-es része a történetmesélés új korszakát hozza el, melynek minden részébe beleszövi a Samsung modernizált ökoszisztémáját.

Az elmúlt 18 hónapban minden eddiginél fontosabb szerepet töltött be a felhasználók életében az otthonuk, amely gyakran iskolaként, irodaként, edzőteremként és szórakozóhelyként is működött. A négy fal közt töltött idő viszont sok európai részére valószínűleg kicsit túl komfortossá vált, és szükségesnek érzik az újrakezdést. A Life Unstoppable célja idén, hogy az eltérő szerkezetekkel és megoldásokkal ötleteket nyújtson a felhasználóknak, hogyan varázsolhatják újjá a megszokott otthoni infrastruktúrát.

A Life Unstoppable: a Meglepetések háza online felületén egy család bohókás tagjainak életébe tekinthetnek be a felhasználók, míg a Samsung csatlakoztatható berendezéseink ökoszisztémájával is megismerkedhetnek, amelyek segítenek megélni a belső kreativitást, szenvedélyt és izgalmassá teszik az életet.

A társaság a Life Unstoppable: a Meglepetések háza tekintetében alkalmazta első alkalommal a formabontó rövidfilm-formátumot, amely az eddigiektől eltérően kelti életre a modern műszaki megoldást. A felhasználók hat különféle helyiséget járhatnak be online, ahol interaktív matricák segédkezésével ismerhetik meg az adott helyiségben funkcionáló Samsung konstrukciókat, amelyek nagyszámú lehetőséggel és vidámsággal töltik meg a Meglepetések házában élők mindennapjait. Ezek a szerkezetek mind valamilyen formában különlegesek, az összehajtható és kinyitható mobilkijelzőktől egészen a nagyméretű, bámulatos televíziókig és a legunalmasabb házimunkát is felvillanyozó háztartási gépekig.

„A Samsungnál célunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk, amelyek többet adnak, mint amelyre a felhasználók számítanának. Az összehajtható okostelefonok, a műalkotásokat monitor tévék és az idővel, mosószerrel és vízzel is takarékoskodó mosógépek mind eszményi példái ennek – hangoztatta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – A Meglepetések házával azt mutatjuk meg, hogyan képesek az modernizált megoldásaink és az ezeket összekapcsoló ökoszisztéma új szintre emelni az otthoni életet.”

A Samsung termékei és szolgáltatásai kerültek reflektorfénybe a Meglepetések házában, ahol a márka nagykövetei és a bohókás Unstoppables család elemei, a kondis apa, a rocksztár anyuka, a bűvész Archie, a sztárséf Evie és a korábbi Lucha-Libre birkózó nagyi mutatják be a legmodernebb megoldásokat.

A rendezvény esetén a résztvevők teljesen beleélhetik magukat a történetbe, amely minden helyiségben megmutat valamit a Samsung 2021-es termékkínálatából a család életének egy-egy epizódján át.

Üres polc a semmiből

A Bespoke hűtőszekrények elbűvölő modularitása kerül a origóba, amikor az ifjú séf, Evie már nem tudja hol tárolni az esti lakoma fogásait, de az öccse, a bűvész egy rendkívüli trükkel egy újabb modullal bővítette a hűtőt.

A havas süti különös esete

Az Unstoppables család komoly kihívás elé állította a Samsung Bespoke Jet porszívót, amikor Evie havas süteményének készítése közben téli tájképpé változik a konyha. Készen áll a Samsung Bespoke JetTM porszívó egy ilyen meleg, vagy éppen hideg, helyzetre?

Lépjünk akcióba

A család egy esti filmezés alkalmával a történések sűrűjében találja magát a The Premiere projektornak és a Q800 Soundbarnak hála, amelyekkel az hatás magával ragad és a nevetéstől a könnyekig seregnyi érzelmet átélhetnek egyetlen este alatt.

Apu, a tábornok

A Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Kijelző egy lépéssel az ellenfelek elé helyezi aput, mindent összevetve játszva győzelemre vezetheti a csapatát a dinamikus ívelt megjelenítőn, amelyen korrekten véghezviheti a csatára szánt taktikát.

Elveszve a zenében

Anyu teljesen belemerülhet a kedvenc zenéibe a Neo QLED TV és a Q950 Soundbar támogatásával, amelyek a Samsung más QLED modelljeihez, mitöbb a The Frame – rendkívüli, személyre szabható keretekkel – és a The Serif tévékhez hasonlóan a Meglepetések házában is megadják az alapot egy otthoni táncmulatsághoz. Egyedül természetesen nem az igazi a buli, így anyu sebesen felhívja a legjobb barátnőit is a Galaxy Z Flip3 5G és a Google Duo segédkezésével.

Rock and Roll szupersztár

A Bespoke AirDresser támogatásával anyu otthon is kigőzölheti a kedvenc rocksztár dzsekijét, mindent összevetve biztosan készen áll a család esti meglepetésvendégének fogadására.

A Life Unstoppable széria második kiadása a történetmesélésre és a szórakoztatásra épülő interaktív digitális esemény, amely a hollywoodi megvalósítással és a digitális technikák alkalmazásával repíti a nézőket a találkozók középpontjába. Az interaktív megoldásokkal a résztvevők valós időben formálhatják a film történéseit, ezáltal jellegzetes élményben lehet részük, amely a technológiai fejlesztések ötletes használatára épül.