A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker című film folytatásában, Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas Lady Gaga – értesült a Deadline.com.

Az énekesnő-színésznővel, aki legutóbb A Gucci-ház című filmben tűnt fel, a Warner Bros. tárgyal a Joker: Folie a Deux című produkció egyik főszerepéről. Az előzményben Jokert formáló Phoenix még nem írta alá a folytatás szerződését, de a lap alapján közel állnak hozzá.

A modern film sajtóhírek alapján egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre ellenben semmi sem szivárgott ki. Annyit viszont már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a direktor, a forgatókönyvet ugyanakkor Scott Silverrel egyesült erővel írja.

A Deadline úgy értesült, hogy Harley Quinn szerepéről tárgyalnak Lady Gagával. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe.

Todd Phillips 2019-es Jokere Arthur Fleck mentálisan sérült standupos, aki lefelé sodró spirálba kerül, mely a mesés gonosztevő megszületéséhez vezet. A film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott az egész világon, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kisérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir ugyancsak hazavihetett egy aranyszobrot.

mti